324532


O NAMA

Nase dugogodisnje iskustvo u radu sa rasvjetnim sistemima za renomirane firme u Njemackoj, kao sto su Apple Store radnje dalo nam je ideju da prenesemo duh minimalistickog i modernog pristupa u nasu zemlju. Napravili smo kadar strucnog osoblja razlicitih profila iz cijelog svijeta, od dizajnera, inzenjera, do sales managera. ILLUX Light je produkt inovativnih ideja sklopljenih u cjelinu kako bi nametnuli novi trend na trzistu. U interakciji sa nasim trzistem naisli smo na manjkavost industrijskog dizajna, te smatramo da je on krucijalan za moderan ambijent kakvog zelimo postici u svim osvjetljenim prostorima. Nasa ideologija je davanje akcenta samo na ono sto je bitno, estetski lijepo i energetski efikasno. A s druge strane cijenom prihvatljivo, konkurentno i nadasve inovativno.


NAŠ TIM

Naša ideologija jeste da budemo uvijek u korak, odnosno ispred vremena u kojem živimo, jer samo tako možemo tržištu ponuditi najbolje proizvode. Kako bismo postigli taj cilj okupili smo tim razlicitih profesionalnih orijentacija i dobne starosti. Jer samo na taj nacin možemo percipirati okolinu iz razlicitih uglova i na osnovu toga napraviti moderno okruzenje, odnosno moderan proizvod i poslovanje. Ono sto nas karakterise jeste manjak komparativnog karaktera sa firmama slicnih djelatnosti. Mi zelimo biti drugaciji, inovativniji i moderniji. Nas tim je posvecen poslu kojeg radi. Sve sto radimo je proizvod ljubavi prema inividualnoj profesionalnoj orijentaciji. Svaki clan tima tezi maksimalnom doprinosu iz svoje struke, jer smatramo da je uspjeh u poslovanju preciznost u svakom aspektu. Na taj nacin smo postigli licnu satisfakciju svakog uposlenika, jer svako radi ono sto najbolje zna. Cilj nam je da izostavimo sve sto je nepotrebno, zato se drzimo ideologije minimalizma kako bismo ocuvali nas fokus na bitne stvari. Vec sada se vide obrisi takvog pristupa u smislu prepoznatiljivosti brenda i samog poslovnog karaktera. Illux Light nas je objedinio kako u poslovnom smislu tako i u privatnom. Sve sto radimo, radimo iz ciste ljubavi i ambicije. Vremenom smo iz poslovnog parnterstva prerasli familiju koja se zove Illux tim.


POSLOVNA DOSTIGNUCA

U poslovnom svijetu dostignuca su direktno proporcionalna materijalnoj dobiti. Illux tim ima malo drugaciji pristup kada je ova tematika u pitanju. Nasa poslovna dostignuca su direktno i licna dostignuca, jer pored materijalne dobiti mi konstantno ucimo i napredujemo kao individualci. Pored dugacke referentne liste i velikog broja zadovoljnih klijenata, zelimo naglasiti rapidan rast u poljima logistike, it sektora, energetske efikasnosti, proizvodnje, odnosa sa klijentelom, dizajna, asortimana robe, trzisne konkurentnosti proizvoda i inovativnosti. Nase poslovanje se polahko ali sigurno siri na sve sto svijetli. Tokom dana dominira Sunce, a tokom noci IlluxLight.