Uspješno realizovan projekat ugradnje LED panela sa firmom IMO d.o.o.

Dokaz uspjeha i kvalitete proizvoda ILLUX prepoznala je firma IMO d.o.o. Industrijske Mašine i Oprema.

IMO je firma sa dugogodišnjom tradicijom koja se bavi trgovinom i restauracijom mašina za obradu metala, smještena u industrijskoj zoni Jelaha. Već kao ozbiljna kompanija koja više od četiri desetljeća važi kao vodeći dobavljač mašina za prostor Balkana, IMO je prepoznala potencijal LED tehnologije i odlučila da zamijeni konvencionalnu rasvjetu sa novom led tehnologijom.
“Već dugo vremena smo razmišljali o zamjeni naših postojećih rasvjetnih sistema, ali smo imali dilemu kod koga da kupimo rasvjetna tijela jer led tehnologija je još uvijek “mlada” na našim prostorima. ILLUX nam se pokazao kao ozbiljan partner i kada smo vidjeli koliko je njihov tim stručan i spreman da nam sve objasni nismo imali dileme oko ugradbe ove tehnologije.” – navodi u izjavi direktor kompanije Haris.

Projekat je uključivao ugradnju led panela iz naše ponude koji su zamijenili stari rasvjetni sistem sa neonskim tubama. Iako su tube važile kao niski potrošač električne energije, ILLUX LED Panel Series je za 38% štedljiviji, a i do 10 godina dugotrajniji od postojećeg sistema. IMO kao ekološki osvještena kompanija je zasigurno svoju investiciju pametno uložila, jer se za samo 2 godine uloženi novac vraća.

Mi iz ILLUX tima smo iznimno zadovoljni sa uspješno realizovanim projektom, a u planu imamo i projekat kompletne zamjene svih rasvjetnih sistema hale sa mašinama.
Nadamo se uspješnoj budućoj saradnji sa ovom kompanijom.

Slike sa projekata pogledajte u galeriji: